Jocuri Minerul Cu Tractorul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Tractoare > Minerul Cu Tractorul

Descriere: Ajuta-l pe Harlo sa livreze bunurile din mina cu ajutorul tractorului! Incarca bunurile in remorca si transporta-le cat mai repede in cealalta parte a minei fara sa le pierzi pe drum. Mina are un sistem complex de tuneluri si galerii de aceea trebuie sa fi precaut. Spor!
Control: Se folosesc sagetile de la tastatura pentru a conduce tractorul!
Publicitate

Jucati acum Minerul Cu Tractorul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Minerul Cu Tractorul - Jocuri pentru copii

Minerul Cu Tractorul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Minerul Cu Tractorul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Minerul Cu Tractorul este un joc din categoria Jocuri Cu Tractoare unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Minerul Cu Tractorul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu tractoare de marfa, Jocuri de carat marfa, Jocuri cu marfa, Jocuri de condus, Jocuri pentru copii, Jocuri distractive, Jocuri contra timp, Jocuri noi, Jocuri gratis,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Minerul Cu Tractorul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games