Jocuri Mirrors Edge


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Mirrors Edge

Descriere: Joaca acum Mirrors Edge, renumitul joc care a fost vandut in milioane de exemplare. Mirrors Edge este un joc de aptitudine in care scopul este cel de a colecta cat mai multe iconite ca sa puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp. Atentie, cheia acestui joc este sa alergati in continuu ca sa poti trece penste obstacolele care va ies in cale. Sariti, agatativa si castigati jocul. Succes!
Control: Se folosesc sagetile de la tastatura, S pentru a sari
Publicitate

Jucati acum Mirrors Edge doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Mirrors Edge - Jocuri pentru copii

Mirrors Edge Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Mirrors Edge pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Mirrors Edge este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Mirrors Edge, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de aptitudine, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri cu adrenaliza, Jocuri mirrors edge, Mirrors edge online, Mirrors edge 2D, Jocuri pe calculator, Jocuri distractive,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Mirrors Edge pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games