Jocuri Misiune Secreta


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Misiune Secreta

Descriere: Ai castigat in armata respectul dupa care multi tanjesc. Esti soldatul in care comandantul si-a pus toata increderea. De aceea, ti-a incredintat o misiune secreta extrem de importanta. Nu ai primit detalii despre ea ci doar echipamentul: un cutit si o pusca. Multa bafta!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura, tastele "A", "S" si "R"
Publicitate

Jucati acum Misiune Secreta doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Misiune Secreta - Jocuri pentru copii

Misiune Secreta Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Misiune Secreta pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Misiune Secreta este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Misiune Secreta, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri cu armata, Jocuri armata, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri pentru baieti, Jocuri de baieti, Jocuri baieti, Jocuri amuzante, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri impuscaturi, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Misiune Secreta pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games