Jocuri Misiunea Alpha


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Misiunea Alpha

Descriere: Esti in misiune si trebuie sa pilotezi un elicopter pentru a salva soldatii care sunt ramasi in urma pe teren. Distruge inamicii cu bombele si rachetele din dotare. Ai grija ca cei de jos care trag in tine sa nu te doboare. Distruge soldatii inamici, salveaza-i pe ai tai si vino inapoi la baza pentru a termina misiunea.
Control: foloseste sagetile pentru a controla elicopterul, tasta Space pentru a cobora franghia, Z pentru rachete si X pentru bombe
Publicitate

Jucati acum Misiunea Alpha doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Misiunea Alpha - Jocuri pentru copii

Misiunea Alpha Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Misiunea Alpha pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Misiunea Alpha este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Misiunea Alpha, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu elicoptere, Jocuri elicoptere, Jocuri cu razboaie, Jocuri razboaie,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Misiunea Alpha pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games