Jocuri Moda Mexicului


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Dress Up > Moda Mexicului

Descriere: Prietena noastra Carlita s-a mutat in Mexic.Ea spune ca este o locatie superba plina de noi aventuri in fiecare zi.Am hotarat ca vara aceasta vom merge la ea si astfel ne va arata imprejurimile dar mai ales tinutele potrivite Mexicului. Carlita are o multime de rochii accesorii,pantofi.Ne va ajuta cum sa ne potrivim si noi tinutele.
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Moda Mexicului doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Moda Mexicului - Jocuri pentru copii

Moda Mexicului Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Moda Mexicului pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Moda Mexicului este un joc din categoria Jocuri Dress Up unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Moda Mexicului, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu haine, Jocuri barbie, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Moda Mexicului pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games