Jocuri Monster ATV


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Monster ATV

Descriere: Monster ATV este jocul potrivit pentru pasionatii de masini mari de teren (Monster Truck). Jocul iti ofera posibilitatea de a-ti cosmetiza masina cu fiecare nivel trecut. Strange cat mai multe puncte si cumparati roti mai mari, NOS pentru a putea urca pe dealurile foarte abrupte. Primele nivele sunt mai simple, dar pe parcursul nivelelor strangand bani poti sa-ti transformi ATV-ul intr-un Monstru. Incerca si nu te da batut!
Control: Se folosesc sagetile de la tastatura pentru a conduce ATV-ul si CTRL pentru a folosi NOS!
Publicitate

Jucati acum Monster ATV doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Monster ATV - Jocuri pentru copii

Monster ATV Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Monster ATV pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Monster ATV este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Monster ATV, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu ATV, Jocuri cu masini de teren, Monster truck, Jocuri cu offroad, Jocuri pentru copii, Jocuri baieti, Offroad, Jocuri de curse, Jocuri distractive, Jocuri cu adrenalina, Jocuri de aventura,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Monster ATV pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games