Jocuri Mori De Vant


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Strategie > Mori De Vant

Descriere: In acest joc esti un manager de la o companie de electricitate. Ai fost trimis sa iti dezvolti compania intr-o zona defavorizata care pana acum nu avea curent electric. Treaba ta este sa construiesti niste turbine eoliene care sa produca curent electric indeajuns pentru intreaga zona. Ai grija sa iti cheltuiesti banii cu folos in aceasta dezvoltare. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Mori De Vant doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Mori De Vant - Jocuri pentru copii

Mori De Vant Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Mori De Vant pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Mori De Vant este un joc din categoria Jocuri De Strategie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Mori De Vant, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu mori de vant, Jocuri mori de vant, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri tycoon, Jocuri tycoon,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Mori De Vant pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games