Jocuri Mosul Si Livrarea De Craciun Din 2019


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > Mosul Si Livrarea De Craciun Din 2019

Descriere: Ai chef de câteva jocuri cu Moș Crăciun? Cu Crăciunul chiar după colț, avem doar jocul potrivit pentru a vă pune în dispoziția sărbătorilor și se numește Santa Christmas Delivery 2019. În acest nou joc de Crăciun pentru copii, îl veți ajuta pe Moș Crăciun să ofere cadouri copiilor buni in noaptea de Crăciun, evitându-l pe Grinch care vrea să prindă mâna lui Moș Crăciun să-i fure darurile. Va trebui să evitati Grinch-ul la fiecare rând, asigurându-vă că fiecare copil primește cadoul său. Asigurați-vă că evitați brazii înalți sau chiar mai bine faceți astfel încât Grinch să-i lovească. Depinde de tine să-l ajuți pe Moșul să-și livreze toate cadourile la timp. Sunteți gata să participați la această aventură de Crăciun cu ultimul joc de la Vitalitygames.com?
Control: Condu cu sagetile de la tastatura. Si apasa tasta spatiu pentru a accelera reni lui mosu.
Publicitate

Jucati acum Mosul Si Livrarea De Craciun Din 2019 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Mosul Si Livrarea De Craciun Din 2019 - Jocuri pentru copii

Mosul Si Livrarea De Craciun Din 2019 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Mosul Si Livrarea De Craciun Din 2019 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Mosul Si Livrarea De Craciun Din 2019 este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Mosul Si Livrarea De Craciun Din 2019, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Mos Craciun 2019, Mosul si daruri pentru copii, Mos Nicolae, Mos Craciun, Mos Craciun si cadourile pentru copii,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Mosul Si Livrarea De Craciun Din 2019 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games