Jocuri Moto Soricelul 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Motociclete > Moto Soricelul 2

Descriere: Am adaugat un joc nou, o noua provocare pentru voi toti, jocul gratis online Moto soricelul 2. Cu siguranta va aduceti aminte de jocul Moto soricelul. Acest joc nou adaugat pe pezo.ro este a doua versiune a jocului Moto soricelul. Soricelul este un spion care isi testeaza abilitatile de a conduce o motocicleta. Ajuta-l pe soricel in cele 10 grele nivele sa ajunga la linia de sosire. Cheia catre succes e rabdarea si concentrarea. Trebuie sa ai grija cum balansezi motocicleta pentru a putea trece peste toate obstacolele din calea ta. Apasa in mod repetat tasta SPACE atunci cand vrei sa treci de vreun obstacol mai inalt. Cu siguranta vei ajunge la linia de sosire nevatamat. Jocuri cu motociclete vei gasi o multime doar pe pezo.ro. Mult noroc!
Control: Foloseste sagetile de la tastatura.
Publicitate

Jucati acum Moto Soricelul 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Moto Soricelul 2 - Jocuri pentru copii

Moto Soricelul 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Moto Soricelul 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Moto Soricelul 2 este un joc din categoria Jocuri Cu Motociclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Moto Soricelul 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri pentru copiii, Jocuri de copii, Jocuri cu motociclete, Jocuri cu soricei, Jocuri gratis online pe pezo.ro, 1 player, Motocicleta, Soricel, Moto soricelul 2, jocul flash gratis online moto soricelul 2, moto soricelul,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Moto Soricelul 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games