Jocuri Moto Soricelul 3


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Motociclete > Moto Soricelul 3

Descriere: Cauti ultimul joc gratis adaugat cu motociclete? Joaca acum partea a treia a jocului Moto Soricelul, joc exclusiv vitalitygames. Incearca acum Moto Soricelul 3. Foloseste sagetile ca sa conduci motocicleta, iar Space ca sa sari peste obstacole. Daca apesi Space de mai multe ori vei reusi sa sari mai usor peste obstacolele din calea ta. Jocul prezinta 10 nivele in care te vei distra de minune. Incearca sa ramai calm si vei fii cel mai bun in Moto Soricelul 3. Ajuta-l pe acest soricel sa ajuta la destinatie trecand peste toate obstacolele. Incearca sa devii cel mai bun sofer pe motocicleta in jocul gratis online "Moto Soricelul 3", aici pe pezo.ro.
Control: Foloseste sagetile de la tastatura sa ca conduci si Space sa sari.
Publicitate

Jucati acum Moto Soricelul 3 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Moto Soricelul 3 - Jocuri pentru copii

Moto Soricelul 3 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Moto Soricelul 3 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Moto Soricelul 3 este un joc din categoria Jocuri Cu Motociclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Moto Soricelul 3, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Moto soricelul, Soricel, Moto, Motocicleta, Obstacole, Cursa, Viteza, Vitalitygames, Moto soricelul 2, Moto soricelul 1, Jocuri cu motociclete,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Moto Soricelul 3 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games