Jocuri Moto Trial Fest 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Motociclete > Moto Trial Fest 2

Descriere: Moto Trial Fest 2 este un joc cu motociclete in care ai nevoie de foarte mult echilibru si indemanare pentru a putea parcurge traseele puse la dispozitie. Sari cu motocicleta peste busteni, cauciucuri sau bolovani si ai grija sa nu te accidentezi. Mentine-ti echilibrul lasandu-te mai pe fata sau pe spate cu ajutorul tastelor sageti. Accelereaza pentru a prinde viteza si incetineste pentru a putea depasi cu succes anumite obstacole.
Control: Foloseste tastele sageti pentru a conduce motocicleta si pentru a-ti mentine echilibrul pe aceasta. Cu tasta Space accelerezi.
Publicitate

Jucati acum Moto Trial Fest 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Moto Trial Fest 2 - Jocuri pentru copii

Moto Trial Fest 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Moto Trial Fest 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Moto Trial Fest 2 este un joc din categoria Jocuri Cu Motociclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Moto Trial Fest 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri motociclete 2011, Jocuri motocross, Jocuri acrobatii, Jocuri competitii sportive, Jocuri motociclete de teren,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Moto Trial Fest 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games