Jocuri Motocicleta In Intuneric


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Motociclete > Motocicleta In Intuneric

Descriere: Salutare voua celor care sunteti fani ai motocicletelor! Am adaugat un joc nou 'Motocicleta in intuneric'. Daca vreti ceva nou, acuma puteti incerca acest joc gratis online doar aici pe pezo.ro. Ceea ce diferentiaza acest joc de altele este faptul ca se joaca pe timp de noapte. Misiunea voastra e sa conduceti motocicleta in siguranta pana la linia de sosire. Va puteti folosi de schimbarea lumini farului, faza lunga sau faza scurta. Acest lucru trebuie sa-l ajustati in functie de viteza motocicletei. Trebuie sa fiti atenti la obstacole si sa le evitati. Cele mai periculoase obstacole sunt bombele care explodeaza. In momentul in care loviti bombele ele explodeaza si va arunca in aer. Pastrati balansul motocicletei si aterizati in siguranta pe pamant. Jocul prezinta 20 de nivele fiecare fiind mai greu decat cel precedent. Arata-ne ca esti cel mai bun sofer pe motocicleta. Distractie placuta si mult noroc cu jocul flash 'Motocicleta pe intuneric'.
Control: Foloseste sagetile de la tastatura ca sa conduci motocicleta. CTRL - schimbi lumina. SPACE - a sari.
Publicitate

Jucati acum Motocicleta In Intuneric doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Motocicleta In Intuneric - Jocuri pentru copii

Motocicleta In Intuneric Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Motocicleta In Intuneric pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Motocicleta In Intuneric este un joc din categoria Jocuri Cu Motociclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Motocicleta In Intuneric, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu motociclete, Jocuri pentru copii, Motocicleta, Intuneric, Faza lunga, Faza scurta, Viteza, A conduce, Bomba,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Motocicleta In Intuneric pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games