Jocuri Motociclistul Miniclip


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Motociclete > Motociclistul Miniclip

Descriere: Motociclistul Miniclip este cel mai nou joc cu motociclete marca Miniclip, un joc in care ai nevoie de foarte multa adrenalina pentru a face trick-uri cu motorul in cele mai periculoase curse. Cele mai bune trick-uri sunt foarte bine punctate de juriu, deci incearca sa obtii un scor maxim si sa distrezi publicul care se uita la tine. Aterizeaza mereu pe ambele roti si foloseste-te de nitro pentru a putea face sarituri mult mai inalte.
Control: Utilizeaza tastele sageti pentru a controla motocicleta, tasta Space pentru a frana si tastele Z,X,C pentru trick-uri.
Publicitate

Jucati acum Motociclistul Miniclip doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Motociclistul Miniclip - Jocuri pentru copii

Motociclistul Miniclip Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Motociclistul Miniclip pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Motociclistul Miniclip este un joc din categoria Jocuri Cu Motociclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Motociclistul Miniclip, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri miniclip cu motociclete, Jocuri cu motociclete de teren, Jocuri miniclip 2011, Jocuri motociclisti,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Motociclistul Miniclip pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games