Jocuri Motocross 2011


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Motociclete > Motocross 2011

Descriere: Motocross 2011 este un joc foarte asemanator cu celebrul joc Super faze cu motorul de pe jocuriplay.com, un joc in care trebuie sa obtii multe puncte, facand trick-uri cu motocicleta. Castiga simpatia publicului si dovedeste tuturor ca meriti sa fii campion. Fa sarituri inalte cu motorul in Motocross 2011 si profita de fiecare salt pentru a face cele mai tari cheme in aer. Aterizeaza mereu pe roti si evita sa te accidentezi.
Control: Foloseste tastele ZXCVB pentru a face trick-uri cu motorul si tastele sageti pentru a controla motocicleta.
Publicitate

Jucati acum Motocross 2011 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Motocross 2011 - Jocuri pentru copii

Motocross 2011 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Motocross 2011 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Motocross 2011 este un joc din categoria Jocuri Cu Motociclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Motocross 2011, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri motocross, Jocuri cu motociclete de teren, Jocuri motocross 3d, Jocuri scheme pe motocicleta, Jocuri competitii sportive,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Motocross 2011 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games