Jocuri Motocross In Desert


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Biciclete > Motocross In Desert

Descriere: Cauti o bicicleta sau un motocross pentru o provocare? Vrei sa te distrezi cu jocuri cu biciclete gratis online? Atunci avem jocul potrivit pentru tine, 'Motocross in desert'. Acest joc este unul flash gratis online, doar pe Pezo. Sari pe o bicicleta super puternica si intrece-te cu ceilalti concurenti intr-o cursa nebuna. Condu bicicleta folosind sagetile de la tastatura si incearca sa ajungi cu ea intreaga la linia de sosire pentru a putea debloca biciclete si motoare noi. Dupa fiecare 3 nivele vei primi biciclete mult mai puternice care te vor ajuta sa castigi cursa. Trebuie sa faci sarituri cat mai inalte si cascadorii pentru a castiga mai multi bani. Daca dupa cele 13 nivele ale jocului crezi ca poti sa fi si mai bun de atat, atunci activeaza modul 'hard'. Distractie placuta pe pezo.ro cu noul joc 'Motocross pe munte'. Incearca sa devii cel mai bun in aceasta cursa cu biciclete 3d si unity. Mult noroc!
Control: Foloseste sagetile de la tastatura pentru a conduce bicicleta.
Publicitate

Jucati acum Motocross In Desert doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Motocross In Desert - Jocuri pentru copii

Motocross In Desert Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Motocross In Desert pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Motocross In Desert este un joc din categoria Jocuri Cu Biciclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Motocross In Desert, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu biciclete, motocross in desert, jocul motocross in desert, desert, motocross, bicicleta, jocuri cu biciclete gratis online, cursa, linia de sosire, motoare, sarituri, cascadorii, pezo.ro, cursa cu biciclete 3d si unity, 1 player, jocuri flash gratis online, jocuri flash, jocuri gratis, jocuri online,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Motocross In Desert pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games