Jocuri Natiunea Luptelor


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Lupte > Natiunea Luptelor

Descriere: Acesta este cel mai complex joc cu lupte.Tu esti un tanar sensei ce invata treptat regulile luptelor. Alege-ti natiunea care te reprezinta. Ai de ales intre 4 natiuni: Natura, Apa, Foc, Piatra, fiecare dintre ele avand cate o abilitate speciala.
Control: Atacurile adversarului sunt foarte diversficate deoarece fiecare natiune are reguli de atac speciale.Pentru a vedea tastele pentru atac asteapta la intrarea in joc si apasa pe butonul HELP.
Publicitate

Jucati acum Natiunea Luptelor doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Natiunea Luptelor - Jocuri pentru copii

Natiunea Luptelor Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Natiunea Luptelor pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Natiunea Luptelor este un joc din categoria Jocuri Cu Lupte unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Natiunea Luptelor, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu lupte, Jocuri cu sensei, Jocuri cu bataie, Jocuri cu puteri, Jocuri cu vraji, Jocuri cu natura,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Natiunea Luptelor pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games