Jocuri Nebun Dupa Banane


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Animale > Nebun Dupa Banane

Descriere: Micul pui de maimuta este nebun dupa banane. Ar manca banane toata ziua daca ar avea voie. Ajuta-l sa manance cat mai multe banane inainte ca mamica lui sa vina si sa il prinda. Daca va fi prins ca mananca asa de multe banane va fi pedepsit. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura
Publicitate

Jucati acum Nebun Dupa Banane doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Nebun Dupa Banane - Jocuri pentru copii

Nebun Dupa Banane Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Nebun Dupa Banane pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Nebun Dupa Banane este un joc din categoria Jocuri Cu Animale unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Nebun Dupa Banane, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu banane, Jocuri banane, Jocuri cu maimute, Jocuri maimute, Jocuri cu fructe, Jocuri fructe,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Nebun Dupa Banane pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games