Jocuri New York Fashion


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Dress Up > New York Fashion

Descriere: Actrita noastra Briana,are o misiune foarte importanta la New York.O sa prezinte linia vestimentara a unei foarte bune prietene.Are asa multe tinute si accesorii ca va avea nevoie de un asistent pentru a o ajuta.Daca doresti sa o ajuti te va rasplati la finalul zilei cu o tinuta foarte cool! Nu mai sta pe ganduri si ajut-o sa potriveasca tinutele!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum New York Fashion doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

New York Fashion - Jocuri pentru copii

New York Fashion Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii New York Fashion pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. New York Fashion este un joc din categoria Jocuri Dress Up unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul New York Fashion, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu barbie, Jocuri cu haine, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri New York Fashion pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games