Jocuri Noua Stea De La Hollywood


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Barbie > Noua Stea De La Hollywood

Descriere: Tocmai ai ajuns in Los Angeles cu un mare plan de a deveni un star. Comedii romantice? Filme de actiune? Va trebuie sa dai auditie pentru fiecare rol la care te poti gandi. Felul in care te imbraci este cheia auditiei! ! Schimba hainele, parul si machiajul pentru a te potrivi cu auditie(Verde este bun pentru filme zombie). Plateste-ti agentul pentru cateva sfaturi in plus. Extinde-ti garderoba cu banii castigati de la auditii. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Noua Stea De La Hollywood doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Noua Stea De La Hollywood - Jocuri pentru copii

Noua Stea De La Hollywood Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Noua Stea De La Hollywood pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Noua Stea De La Hollywood este un joc din categoria Jocuri Barbie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Noua Stea De La Hollywood, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri hollywood, Jocuri cu hollywood,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Noua Stea De La Hollywood pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games