Jocuri Noul Coleg De Facultate


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2019 > Jocuri Barbie > Noul Coleg De Facultate

Descriere: Alex impreuna cu familia lui tocmai s-au mutat intr-un alt oras unde nu cunoaste pe nimeni. Acum s-a inscris la o noua facultate pentru a-si termina studiile. Cu toate ca inainte de a se muta din orasul natal era foarte popular, in acest oras nu are nici un prieten. Vazand noul mall din oras, s-a gandit sa isi schimbe putin garderoba pentru a face o prima-impresie buna la facultate intre colegi si profesori. Insa, el si-a cumparat cam multe haine, iar acuma nu se poate decide ce sa poarte in prima zi. Ar trebui sa se imbrace sport, elegant sau casual ? Ajuta-l sa aleaga cea mai buna tinuta pentru prima zi de facultate.
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Noul Coleg De Facultate doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Noul Coleg De Facultate - Jocuri pentru copii

Noul Coleg De Facultate Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Noul Coleg De Facultate pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Noul Coleg De Facultate este un joc din categoria Jocuri Barbie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Noul Coleg De Facultate, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri de imbracat baieti, Jocuri imbracat baieti,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Noul Coleg De Facultate pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games