Jocuri Nunta Vintage


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Imbracat > Nunta Vintage

Descriere: Olivia este o tanara domnisoara din Franta care a spus da prietenului ei. Asadar, astazi a sosit ziua cea mare, ziua nuntii. Cu toate ca toata lumea este stresata si agitata, toate lucrurile trebuie sa iasa perfect. De aceea, Olivia a a apelat la tine pentru ajutor in privinta vestimentatiei. Ei, ii place foarte mult stilul vintage, atat de mult incat toata nunta are aceasta tema. Prin urmare, si garderoba ei este tot vintage. Alege tu rochia, pantofii, buchetul si altete pentru a o ajuta pe Olivia in aceasta mare zi. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Nunta Vintage doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Nunta Vintage - Jocuri pentru copii

Nunta Vintage Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Nunta Vintage pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Nunta Vintage este un joc din categoria Jocuri De Imbracat unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Nunta Vintage, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de fete, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri cu nunta, Jocuri nunta, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Nunta Vintage pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games