Jocuri O Defensiva Puternica


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Logice > O Defensiva Puternica

Descriere: Baza ta este iar atacata si pentru a o apara ai nevoie de O defensiva puternica. Spre deosebire de celelalte versiuni ale jocului Apara Baza, de aceasta data, esti atacat de mult mai multi inamici, dotati cu arme foarte sofisticate. Trage rapid in ei, achizitioneaza-ti arme noi, grenade si scut pentru baza si nu ezita sa arunci grenadele atunci cand baza ta este invadata de soldati inamici. Doar O defensiva puternica te poate scoate din aceasta incurcatura si suntem convinsi ca o vei putea realiza.
Control: Foloseste mouse-ul pentru a pune tinta si pentru a trage in soldatii inamici si tastele de la 1 la 5 pentru atacuri speciale, tasta Z pentru a arunca cu grenada si tasta Space pentru a reincarca arma.
Publicitate

Jucati acum O Defensiva Puternica doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

O Defensiva Puternica - Jocuri pentru copii

O Defensiva Puternica Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii O Defensiva Puternica pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. O Defensiva Puternica este un joc din categoria Jocuri Logice unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul O Defensiva Puternica, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri O Defensiva Puternica pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games