Jocuri Obama Pe Motocicleta


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Motociclete > Obama Pe Motocicleta

Descriere: In acest joc, tu esti presedintele Americii, Barack Obama. El se afla in Londra la un hotel si tocmai a realizat ca mai este foarte putin timp pana incepe o conferinta pe care trebuia sa o tina. Ajuta-l sa mearga cu motocicleta prezidentiala pana in locul unde se tine conferinta si sa nu intarzie. Pe drum, trebuie sa culegi cat mai mult bancnote verzi. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest jocs e utilizeaza sagetile de la tastatura, tasta "P" si tasta "M"
Publicitate

Jucati acum Obama Pe Motocicleta doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Obama Pe Motocicleta - Jocuri pentru copii

Obama Pe Motocicleta Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Obama Pe Motocicleta pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Obama Pe Motocicleta este un joc din categoria Jocuri Cu Motociclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Obama Pe Motocicleta, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu obama, Jocuri obama, Jocuri cu motorete, Jocuri motorete,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Obama Pe Motocicleta pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games