Jocuri Obama Vs Zombie


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Obama Vs Zombie

Descriere: Barack Obama, presedintele Statelor Unite, se afla in mare pericol si are nevoie de ajutorul tau. El este atacat de zombie si este singur. Inca nu a aflat nimeni unde a disparul presedintele si de ce nu a mai aparut la Casa Alba. Ajuta-l sa reziste pana il gasesc agentii lui. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza tastele "A", "S", "D", "W" , "R", "SPACE" si mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Obama Vs Zombie doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Obama Vs Zombie - Jocuri pentru copii

Obama Vs Zombie Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Obama Vs Zombie pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Obama Vs Zombie este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Obama Vs Zombie, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri pentru baieti, Jocuri de baieti, Jocuri baieti, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri impuscaturi, Jocuri cu obama, Jocuri obama, Jocuri cu zombie, Jocuri zombie, Jocuri amuzante, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri distractive, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Obama Vs Zombie pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games