Jocuri Off Road Rain Cargo Simulator


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Off Road Rain Cargo Simulator

Descriere: Joca online doar pe Pezo.ro noul joc numit Off-Road Rain: Cargo Simulator care este un joc cu camioane 3D de conducere. Treaba voastră este să ajungeți în vehiculul dvs. și să-l conduceți prin condiții dificile de teren și de vreme, păstrând în același timp încărcătura intactă. În timp ce progresați prin joc, veți debloca alte două vehicule. Pentru a finaliza jocul fără probleme, trebuie să fii răbdător, să-ți folosesc abilitățile și să nu renunți cu ușurință. Există 30 de nivele în care vă veți îmbunătăți abilitățile de conducere, veți vedea munți, râuri și câmpii, dar trebuie să vă păstrați și ochii asupra bunurilor pe care le transportați. Credeți că aveți abilitățile de a termina acest joc cu un scor perfect? Mult noroc la joc si bafta la condus cela mai frumoase si puternica camioane din Rusia.
Control: Condu cu sagetiile si cu masul modifica unghiul la camera.
Publicitate

Jucati acum Off Road Rain Cargo Simulator doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Off Road Rain Cargo Simulator - Jocuri pentru copii

Off Road Rain Cargo Simulator Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Off Road Rain Cargo Simulator pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Off Road Rain Cargo Simulator este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Off Road Rain Cargo Simulator, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri 3D, jocuri cu camioane, jocuri de dus marfuri, jocuri cu camioane de marfuri, jocuri online cu camione, camioane grele.,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Off Road Rain Cargo Simulator pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games