Jocuri Oligarhia


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Strategie > Oligarhia

Descriere: Vrei sa devi bogat si nu ai nici cea mai vaga idee cum ai putea sa faci lucrul acesta? E timpul sa incerci noul joc "Oligarhia" in care esti un om obisnuit care intra in afaceri cu petrol. In aceste afaceri va trebui sa infrunti politicieni si oameni de rand. Pentru a instala o sonda va trebui mai intai sa inspectezi terenul si sa vezi unde sa plasezi sonda mai bine. Multa bafta!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Oligarhia doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Oligarhia - Jocuri pentru copii

Oligarhia Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Oligarhia pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Oligarhia este un joc din categoria Jocuri De Strategie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Oligarhia, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Pezo, Jocuri cu companii, Jocuri companii, Jocuri cu afaceri petroliere, Jocuri afaceri petroliere,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Oligarhia pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games