Jocuri Omoara Zombi


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Omoara Zombi

Descriere: E noapte, esti cu masina prin padure si deodata masina se opreste in mijlocul padurii. Dupa mai multe incercari esuate de a porni masina te hotarasti sa pleci dupa ajutor. Din padure se aud sunete infricosatoare si tu nu ai la tine decat o drujba. Te hotarasti sa iei drujba si pornesti prin padurea intunecata. Din adancul paduri incep sa vina inspre tine zombi. Nu ai de ales. Daca vrei sa scapi cu viata trebuie sa pornesti drujba si sa scapi de ei. Mult noroc.
Control: foloseste tastele D si A pentru a merge inainte si ainapoi, tasta W pentru a sari si click stanga pentru a ataca
Publicitate

Jucati acum Omoara Zombi doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Omoara Zombi - Jocuri pentru copii

Omoara Zombi Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Omoara Zombi pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Omoara Zombi este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Omoara Zombi , te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu drujbe, Jocuri drujbe, Jocuri zombi, Jocuri cu zombi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Omoara Zombi pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games