Jocuri Omul De Afaceri


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Imbracat > Omul De Afaceri

Descriere: Andrew este un tanar director la o companie foarte mare din New York. El a fost investit de curand in aceasta functie si acum este foarte entuziasmat de promovarea lui. Dar, are o problema, el trebuie sa se imbrace elegant in fiecare zi, insa acum a ramas fara idei in ce priveste vestimentatia. Ajuta-l sa faca cat mai multe combinatii de camasi, cravate, pantaloni si asa mai departe. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizraza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Omul De Afaceri doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Omul De Afaceri - Jocuri pentru copii

Omul De Afaceri Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Omul De Afaceri pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Omul De Afaceri este un joc din categoria Jocuri De Imbracat unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Omul De Afaceri, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pentru fete, Jocuri de fete, Jocuri fete, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocrui de imbracat baiat, Jocuri imbracat baiat, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Omul De Afaceri pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games