Jocuri Orasul Fashion


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Orasul Fashion

Descriere: Quila este o creatoare de case minunate.Are un ochi foarte bine format si stie cum sa te faca foarte multumit.A primit de curand o sarcina foarte importanta.Sa creeze un mic oras in care sa fie tot felu de casute colorate magazine dar si parcuri.Hai sa vedem daca reuseste sa duca la capat aceasta sarcina.
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Orasul Fashion doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Orasul Fashion - Jocuri pentru copii

Orasul Fashion Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Orasul Fashion pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Orasul Fashion este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Orasul Fashion, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri noi, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu barbe, Jocuri cu constructii, Jocuripezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Orasul Fashion pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games