Jocuri Orasul Sub Asediu


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Tancuri > Orasul Sub Asediu

Descriere: Cel mai cunoscut joculet cu tanculete a venit acum si pe calculator intr-o varianta mai buna. Scopul jocului este acela de a proteja stema si distruge cat mai multe tancuri inamice. Strange toate cubuletele albastre si fa mai multe puncte.
Control: Pentru a trage foloseste SPACE iar pentru a te deplasa cu tancul SAGETILE.
Publicitate

Jucati acum Orasul Sub Asediu doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Orasul Sub Asediu - Jocuri pentru copii

Orasul Sub Asediu Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Orasul Sub Asediu pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Orasul Sub Asediu este un joc din categoria Jocuri Cu Tancuri unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Orasul Sub Asediu, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu razboi, Jocuri cu tancuri, Jocuri de baieti, Jocuri cu oras sub asediu, Jocuri cu razboaie, Jocuri cu distrugeri de tancuri,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Orasul Sub Asediu pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games