Jocuri Papas Burger


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Strategie > Papas Burger

Descriere: Pregateste-te sa intri in lumea burgerilor! Ia comenzile clientilor, prajeste chiflele, asambreaza burgerii doriti de clienti si serveste-i cat mai repede ca sa fie calzi si sa ii faca fericiti pe oamenii infometati, iar tie sa iti audca un profit cat mai mare. Branza? Ceapa? Un sos misterios? Chiar aici!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Papas Burger doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Papas Burger - Jocuri pentru copii

Papas Burger Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Papas Burger pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Papas Burger este un joc din categoria Jocuri De Strategie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Papas Burger, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri cu burgeri, Jocuri burgeri, Jocuri cu mancare, Jocuri mancare, Jocuri restaurant, Jocuri cu restaurant, Jocuri fast food, Jocuri cu fast food,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Papas Burger pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games