Jocuri Papusile Zombie


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Papusile Zombie

Descriere: Prietenul tau cel mai bun tocmai a plecat din oras lasandu-si casa pe mainile tale. Chiar daca la inceput ai crezut ca va fi floare la ureche, niste papusi zombie au aflat ca prietenul tau a plecat din oras si acum vor sa-i sparga casa. Tu trebuie sa stai ca paznic si sa impusti aceste papusi zombie nelasandu-le sa intre in casa.
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul, tasta "SPACE" pentru a schimba arma, tasta "F" pentru a repara gardul, tasta "G" pentru a arunca cu bombe de cirese.
Publicitate

Jucati acum Papusile Zombie doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Papusile Zombie - Jocuri pentru copii

Papusile Zombie Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Papusile Zombie pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Papusile Zombie este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Papusile Zombie, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri zombie, Jocuri cu zombie, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Papusile Zombie pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games