Jocuri Parcari Furioase 3D Hoti De Nopate


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > Parcari Furioase 3D Hoti De Nopate

Descriere: În miezul nopții slujba dumneavoastra începe. Trebuie să livrati sau să conduceti mașini furate la o anumita destinație fără a fi prins de mașinile de poliție. Obțineți o nouă misiune din garaj și câștiga bani pentru a cumpăra mașini noi. Urmați săgețile de la mini harta de pe ecran până la destinație. Nu zgariati sau loviti masiniile furate şi bucuraţi-vă de posibilitatea de a conduce online cat mai multe tipuri de supermasini! Mult noroc!
Control: Tastele săgeată pentru a conduce și a echilibra. Apăsați CTRL pentru a intra în mașină. Urmați săgețile de la minimă până la destinație.
Publicitate

Jucati acum Parcari Furioase 3D Hoti De Nopate doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Parcari Furioase 3D Hoti De Nopate - Jocuri pentru copii

Parcari Furioase 3D Hoti De Nopate Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Parcari Furioase 3D Hoti De Nopate pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Parcari Furioase 3D Hoti De Nopate este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Parcari Furioase 3D Hoti De Nopate, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Parcare, Masini, oras, politie, aglomeratie, scapa de politie,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Parcari Furioase 3D Hoti De Nopate pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games