Jocuri Parcari Vapoare


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Parcari Vapoare

Descriere: Daca ai jucat jocuri cu parcari masini acum a venit momentul sa parchezi vapoare in portul din Constanta . Ca si in jocurile cu parcari masini , in aceste jocuri de parcat vapoare , va trebui sa parchezi vapoarele in port, fara sa le atingi de celelalte ambarcatiuni din port , sau de obiectele din jur . Aseaza vaporul in locul potrivit.
Control: Pentru a parca vapoarele trebuie sa folosesti tastele directionale si va trebui sa fii foarte atent . Parcheaza vaporul in chenarul portocaliu " Dock here " .
Publicitate

Jucati acum Parcari Vapoare doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Parcari Vapoare - Jocuri pentru copii

Parcari Vapoare Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Parcari Vapoare pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Parcari Vapoare este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Parcari Vapoare, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu vapoare, Jocuri de parcat, Jocuri cu parcari, Jocuri de parcat vapoare, Jocuri cu vapoare, Jocuri cu barci, Jocuri cu vaporase,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Parcari Vapoare pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games