Jocuri Parcheaza Avioanele De La Aeroport


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Strategie > Parcheaza Avioanele De La Aeroport

Descriere: Tocmai te-ai angajat la aeroportul din oras. Aici, trebuie sa parchezi avioanele care aterizeaza; insa, trebuie sa le parchezi fiecare la locul lui pentru ca exista locuri speciale pentru fiecare tara. Chiar daca suna usor, ei bine nu este tocmai asa pentru ca pe acest aeroport aterizeaza foarte multe avioane si tu trebuie sa ai grija sa eliberezi pista inainte ca celelalte avioane sa aterizeze. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul si sagetile de la tastatura
Publicitate

Jucati acum Parcheaza Avioanele De La Aeroport doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Parcheaza Avioanele De La Aeroport - Jocuri pentru copii

Parcheaza Avioanele De La Aeroport Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Parcheaza Avioanele De La Aeroport pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Parcheaza Avioanele De La Aeroport este un joc din categoria Jocuri De Strategie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Parcheaza Avioanele De La Aeroport, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri online, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri cu avioane, Jocuri avioane, Jocuri cu parcari, Jocuri parcari, Jocuri cu aeroport, Jocuri aeroport,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Parcheaza Avioanele De La Aeroport pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games