Jocuri Parcheaza Avioanele


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Avioane > Parcheaza Avioanele

Descriere: Lucrezi pe unul dintre cele mai mari aeroporturi din tara, esti pilot profesionist si trebuie sa parchezi avioanele pe locurile lor speciale de pe aeroport. In timp ce tu parchezi avioanele, pista este functionala. Mai multe avioane decoleaza, altele aterizeaza, masinile de bagaje sunt in miscare, deci ai extrem de multa grija cu avioanele pe care trebuie sa le parchezi. Pe aeroport accidentele sunt catastrofale si nu ne dorim sa le producem.
Control: Vei folosi tastele sageti pentru a parca avionul pe aeroport.
Publicitate

Jucati acum Parcheaza Avioanele doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Parcheaza Avioanele - Jocuri pentru copii

Parcheaza Avioanele Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Parcheaza Avioanele pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Parcheaza Avioanele este un joc din categoria Jocuri Cu Avioane unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Parcheaza Avioanele, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de parcat avioane, Jocuri cu avioane cu pasageri, Jocuri avioane aeroport, Jocuri cu parcari de avioane,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Parcheaza Avioanele pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games