Jocuri Parcheaza Ca Un Profesionist


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Parcheaza Ca Un Profesionist

Descriere: Cauti o noua provocare? Ce spui de o incercare sa parchezi masina ca un adevarat profesionist? Crezi ca te descurci sa conduci masini ca Porsche, Mustang si Bugatti? Ce zici daca trebuie sa le conduci in locuri super aglomerate? Crezi ca te descurci sa le conduci la viteza maxima si sa le parchezi fara sa le lovesti? Atunci incearca noul joc cu masini 'Parcheaza ca un profesionist' doar pe pezo.ro. Jocul gratis online te va tine ocupat intreaga zi, deoarece e foarte distractiv. Acest joc cere foarte bune abilitati de a conduce si de a parca o masina. Ce mai astepti? Incepe jocul 'Parcheaza ca un profesionist' deoarece vrem sa vedem cat de bine te descurci cu masini puternice de 1000 CP. Jocul are 10 nivele si 20 de locuri in care trebuie sa parchezi masina. Vei incepe cu un Porsche de 350 CP apoi daca supravietuiesti vei avea parte de alte masini mai puternice. Foloseste sagetile de la tastatura pentru a conduce masinile. Sunt cateva locuri de parcare in care va trebui sa parchezi folosind frana de mana, apasand tasta Space. Distractie placuta si mult noroc in jocul flash gratis online 'Parcheaza ca un profesionist' doar pe Pezo.
Control: Foloseste sagetile de la tastatura pentru a conduce masinile. Space- frana de mana.
Publicitate

Jucati acum Parcheaza Ca Un Profesionist doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Parcheaza Ca Un Profesionist - Jocuri pentru copii

Parcheaza Ca Un Profesionist Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Parcheaza Ca Un Profesionist pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Parcheaza Ca Un Profesionist este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Parcheaza Ca Un Profesionist, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri pentru copii, jocuri pentru baieti si fete, jocuri de baieti si fete, jocuri cu masini, jocuri cu parcari, parcheaza masina, parcheaza ca un profesionist, jocul parcheaza ca un profesionist, profesionist, masina, porsche, mustang si bugatti, viteza, joc cu masini, masini de 1000 CP, porsche de 350 CP, locuri de parcare, loc de parcare, parcare, abilitatii de conduce, abilitati de a parca masina, frana de mana, viteza, 1 player, pezo.ro, pezo, joc flash gratis online, joc gratis, joc online, joc flash, gratis, online, flash,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Parcheaza Ca Un Profesionist pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games