Jocuri Parcheaza Camionul 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Parcheaza Camionul 2

Descriere: Cauti jocuri gratis online pentru a-ti testa abilitatile de a parca masini sau camioane? Noul joc aparut pe pezo.ro este 'Parcheaza camionul 2". Acest joc este versiunea a doua a jocului "Parcheaza camionul". Incepand cu nivelul 3, dificultatea jocului creste. Trebuie sa fii foarte atent cand parchezi camionul in locurile indicate, ca nu cumva sa distrugi masinile parcate pe margine. In fiecare nivel sunt 3 locuri in care trebuie sa parchezi. Mult noroc si speram sa devii cel mai bun sofer de camion!
Control: Foloseste sagetile pentru a conduce masina si SPACE pentru a frana.
Publicitate

Jucati acum Parcheaza Camionul 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Parcheaza Camionul 2 - Jocuri pentru copii

Parcheaza Camionul 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Parcheaza Camionul 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Parcheaza Camionul 2 este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Parcheaza Camionul 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu masini, jocuri masini, jocuri cu camioane, jocuri pentru copii, jocuri de copii, jocuri distractive, parcheaza camionul 2, parcheaza camionul, parcheaza, masini, pezo.ro, jocuri gratis online, locuri de parcare, flash, jocuri flash,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Parcheaza Camionul 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games