Jocuri Parcheaza Camionul 3


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Parcheaza Camionul 3

Descriere: Demonstreaza-ti abilitatile de a conduce si a parca in ultimul joc flash adaugat 'Parcheaza camionul 3'. Jocul iti testeaza rabdarea pentru a parca camionul. Foloseste sagetile de la tastatura pentru a parca camionul in cele 10 nivele, a cate 3 locuri de parcare. Trebuie sa parchezi masina in locul indicat de sageti. Ai rabdare si vei reusi, devenind cel mai bun sofer pe camion. Mult noroc si distractia placuta cu jocul gratis online 'Parcheaza camionul 3'. Pezo.ro te asteapta cu o multime de alte jocuri flash online.
Control: Foloseste sagetile de la tastatura.
Publicitate

Jucati acum Parcheaza Camionul 3 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Parcheaza Camionul 3 - Jocuri pentru copii

Parcheaza Camionul 3 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Parcheaza Camionul 3 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Parcheaza Camionul 3 este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Parcheaza Camionul 3, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu masini, Jocuri cu camioane, Camioane, Masini, Locuri de parcare, Pacheaza camionul 3, parcheaza camionu, Parcari, 1 player, Pezo.ro, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Parcheaza Camionul 3 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games