Jocuri Parcheaza Camionul 4


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Parcheaza Camionul 4

Descriere: Pregateste-te pentru o noua provocare pe zapada intr-un camion verde cu 18 roti. Aici pe pezo.ro continuam sirul jocului Parcheaza camionul. Ca si in celelalte parti ale acestui joc, si aici misiunea ta este sa conduci si sa parchezi cat mai bine un camion incarcat pe cele 15 locuri de parcare. Foloseste sagetile de la tastatura pentru a conduce camionul. Apasa Space pentru a frana. Sunt destul de multe masini parcate pe strada, iar drumul pe care tu trebuie sa conduci este destul de stramt. Arate-ne acum abilitatile tale de condus. Incearca sa nu lovesti prea tare camionul si parcheaza in locul potrivit in cel mai scurt timp pentru ca scorul tau sa crasca. Demonstreaza ca ai tot ce e nevoie ca sa fi cel mai bun sofer in acest ultim joc adaugat, Parcheaza camionul 4. Incearca si alte jocuri gratis online cu masini aici pe pezo.ro. Distractie placuta tuturor!
Control: Foloseste sagetile de la tastatura ca sa conduci camionul. Apasa Space ca sa franezi.
Publicitate

Jucati acum Parcheaza Camionul 4 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Parcheaza Camionul 4 - Jocuri pentru copii

Parcheaza Camionul 4 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Parcheaza Camionul 4 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Parcheaza Camionul 4 este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Parcheaza Camionul 4, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Pezo.ro, Camion, Parcare, Roti, Sofer, 1 player, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri gratis online, Jocuri flash,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Parcheaza Camionul 4 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games