Jocuri Parcheaza Camionul 5


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Strategie > Parcheaza Camionul 5

Descriere: Pentru toti care iubiti jocurile in care trebuie sa conduci si sa parchezi masini, avem un joc nou special 'Parcheaza camionul 5'. Jocul prezinta un camion cu 18 roti si o remorca lunga si ruginita pe care trebuie sa-l parcati in locuri de parcare deja stabilite.Foloseste sagetile de la tastatura ca sa conduci si sa balansezi camionul si remorca. Apasa SPACE pentru a trage frana de mana ca sa reduci viteza. Jocul va ofera 10 nivele fiecare cu care 3 locuri de parcare. Acest lucru inseamna 30 de locuri de parcare. In timp ce va jucati trebuie sa dati importanta si timpului si vietei din partea de sus a interfetei. Daca parchezi mai repede camionul si ramai cu mai multa viata, atunci punctele tale vor fi tot mai multe. Da-ti silinta si incearca sa fi cel mai bun sofer pe camion, parcand in locurile deja stabilite. Intotdeauna urmareste sagetile trasate pe drum catre locurile de parcare. Evita masinile parcare gresit pe drum ca nu cumva sa-ti pierzi din viata lovindu-te de ele. Demonstreaza ca esti cel mai bun in jocul gratis online Parcheaza camionul 5. Mult noroc si distractie!
Control: Foloseste sagetile de la tastatura ca sa te joci.
Publicitate

Jucati acum Parcheaza Camionul 5 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Parcheaza Camionul 5 - Jocuri pentru copii

Parcheaza Camionul 5 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Parcheaza Camionul 5 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Parcheaza Camionul 5 este un joc din categoria Jocuri De Strategie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Parcheaza Camionul 5, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Parcheaza, Camion, Parcheaza camonul 5, roti, Locuri de parcat, 1 player, Jocuri de strategie, Jocuri cu masini de parcat, Viteza, Frana de mana,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Parcheaza Camionul 5 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games