Jocuri Parcheaza Camionul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Parcheaza Camionul

Descriere: Tuturor celor care indragiti masinile, acest joc va ajuta sa va imbunatatiti abilitatile de a conduce, dar in mod special de a parca masini si camioane. Misiunea ta este de a conduce camionul prin oras si parc, iar apoi trebuie sa-l parchezi pe locurile indicate. Camionul este incarcat si vei avea nevoie de toate abilitatile tale pentru a-l manevra. Sigur va veti imbunatati abilitatile de a conduce deoarece unele locuri de parcare sunt destul de dificile. Mult noroc si distractie!
Control: Foloseste sagetile. Space- a trage frana de mana.
Publicitate

Jucati acum Parcheaza Camionul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Parcheaza Camionul - Jocuri pentru copii

Parcheaza Camionul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Parcheaza Camionul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Parcheaza Camionul este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Parcheaza Camionul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de copii, jocuri pentru copii, jocuri distractive, jocuri cu masini, jocuri cu camioane, jocuri cu parcari, camion, masina, frana de mana, oras, parc, loc de parcare, parcare,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Parcheaza Camionul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games