Jocuri Parcheaza Masina Jucarie


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Parcheaza Masina Jucarie

Descriere: Daca esti un mare fan al jocurilor cu monster truck-uri si cauti unul nou, atunci VitalityGames e aici sa te ajute. "Parcheaza masina jucarie" a fost lansat exclusiv de VitalityGames, pentru toti iubitorii de jocuri cu parcari. Foloseste sagetile de la tastatura ca sa conduci camionul in casa. Foloseste Space pentru a frana camionul si remorca. In fiecare nivel vei incerca sa parchezi camionul in dormitor, baie, bucatarie si chiar pe acoperis. Jocul prezinta 10 nivele cu 30 de locuri de parcare. Testeaza acum abilitatile tale de condus. Evita obstacolele din calea ta si incearca sa ti camionul pe drum. Intotdeauna trebuie sa urmaresti sagetile trasate pe podea ca sa ajungi la locul de parcare. Incearca si alte jocuri cu parcari aici pe pezo.ro. Distractie placuta tuturor!
Control: Foloseste sagetile de la tastatura ca sa te joci "Parcheaza masina jucarie". Space- frana.
Publicitate

Jucati acum Parcheaza Masina Jucarie doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Parcheaza Masina Jucarie - Jocuri pentru copii

Parcheaza Masina Jucarie Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Parcheaza Masina Jucarie pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Parcheaza Masina Jucarie este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Parcheaza Masina Jucarie, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Parcare, Parcheaza masina jucarie, Jucarie, Masina, Casa, 1 player, Jocuri cu parcari, Jocuri cu monster truck,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Parcheaza Masina Jucarie pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games