Jocuri Parcheaza Masina Politiei 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Parcheaza Masina Politiei 2

Descriere: Cautati cumva ultimul joc aparut cu masina de politie pe care sa o parcati? Pezo va aduce un joc nou cu masini de politie. Anunta-ti prietenii, deoarece e joc gratis online. Acest joc e a doua editie a jocului numit 'Parcheaza masina politiei'. Urca la volanul a trei masini de politie, una mai buna decat cealalta, mai puternica si mult mai greu de condus. Daca crezi ca masinile de politie Lamborghini sunt usor de parcat, atunci te inseli. Incearca sa parchezi masina de politie in locurile de parcare deja pregatite in cele 10 nivele. Dupa fiecare 3 nivele terminate, poti debloca cate o masina noua. Fi cel mai bun si arata ca esti profesionist.Parcheaza masina de politie in cele 20 de locuri pe care jocul ti le-a pregatit. Mult noroc prieteni!
Control: Foloseste sagetile de la tastatura pentru a conduce masina.
Publicitate

Jucati acum Parcheaza Masina Politiei 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Parcheaza Masina Politiei 2 - Jocuri pentru copii

Parcheaza Masina Politiei 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Parcheaza Masina Politiei 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Parcheaza Masina Politiei 2 este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Parcheaza Masina Politiei 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu masini, Masini, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Pezo.ro.pezo, 1 player, Lamborghini, Masina de politie, loc de parcare, parcare pentru masini, Volan, Viteza, Frana,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Parcheaza Masina Politiei 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games