Jocuri Parcheaza Nava In Spatiu


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Strategie > Parcheaza Nava In Spatiu

Descriere: Joaca online cel mai bun joc in care trebuie sa parchezi o nava in spatiu. Jocul se numeste "Parcheaza nava in spatiu", lansat de BrightestGames. Foloseste sagetile de la tastatura si space ca sa conduci nava si sa pui frana. Apeleaza la abilitatile tale de sofer si incearca sa le imbunatatesti in cele 10 nivele. Incearca sa parchezi nava fara sa o lovesti si sa o zgarii prea tare. Deblocheaza nave spatiale mai puternice si fa o diferenta intre ele. Ajusteaza viteza la drum si la locurile de parcat. Distractie placuta cu jocul flash gratis online aici pe pezo.ro. Incearca si alte jocuri cu parcari!
Control: Foloseste sagetile de la tastatura ca sa conduci nava.
Publicitate

Jucati acum Parcheaza Nava In Spatiu doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Parcheaza Nava In Spatiu - Jocuri pentru copii

Parcheaza Nava In Spatiu Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Parcheaza Nava In Spatiu pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Parcheaza Nava In Spatiu este un joc din categoria Jocuri De Strategie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Parcheaza Nava In Spatiu, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Nava, Spatiu, Parcheaza, 1 player, Jocuri cu parcari, Jocuri cu nave, Jocuri pentru copii, Viteza, Loc de parcare, Parcare,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Parcheaza Nava In Spatiu pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games