Jocuri Parcheaza Pe Zapada


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Parcheaza Pe Zapada

Descriere: Iarna e deja aici si zapada face ca jocurile sa fie mult mai distractive. Voi toti care cautati jocuri de condus sau jocuri cu parcari ati nimerit in locul potrivit. Pezo a adaugat un joc gratis online nou, Parcheaza pa zapada. Acest joc iti testeaza abilitatile de condus si de a parca o masina pe zapada, in locuri deja stabilite. Incearca acum cele 10 nivele cu cele 20 de locuri de parcare. Jocul a pregatit 3 masini. Fiecare masina e mai puternica decat cealalta. Trebuie sa inveti sa le poti controla pe toate. Incearca sa nu distrugi prea mult masina. Concentreaza-te si incearca sa termini toate cele 10 nivele. Prima masina pe care o vei conduce este Audi Rs 3L, iar ultima este Lamborghini. Distractia este asigurata. Pezo.ro iti aduce cele mai noi jocuri pentru voi toti. Anunta-ti prietenii si jucati impreuna jocul gratis online cu parcari, Parcheaza pe zapada.
Control: Foloseste sagetile de la tastatura. Mai multe informatii le gasiti in joc. SPACE-frana de mana.
Publicitate

Jucati acum Parcheaza Pe Zapada doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Parcheaza Pe Zapada - Jocuri pentru copii

Parcheaza Pe Zapada Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Parcheaza Pe Zapada pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Parcheaza Pe Zapada este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Parcheaza Pe Zapada, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu masini, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri pentru baieti, Jocuri cu parcari, Parcare, Loc de parcare, Masini, Pezo.ro, Jocuri gratis online cu parcari, Frana de mana, A conduce, Parcheaza pe zapada, Zapada, Parcheaza, Locuri de parcare, Audi rs 3l, Lamborghini, 1 player, Viteza, Motor,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Parcheaza Pe Zapada pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games