Jocuri Parcuri De Distractie


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Parcuri De Distractie

Descriere: Dupa ce ai jucat multe jocuri in care trebuiai sa managerezi ferme, acum a venit vremea sa te ocupi si de parcuri de distractie. Ideea este in felul urmator, pornesti de la o suma de bani foarte mica , si va trebui sa o inmultesti facandu-i pe copii sa se simta bine , atunci cand vin in standul tau din acest parc de distractie . Cu banii incasati , va trebui sa aduci alte lucruri care sa-i atraga pe clienti , si cu care sa le furi cat mai multi bani . Acest joc este super perfect pentru cei ce prefera jocurile din categoria de administrat, contabilitate.
Control: Folosesti mouse-ul pentru a da start la constructii . Trebuie sa supraveghezi indeaproape tot ce se intampla cu mica da afacere. Cand ai mai incasat bani, va trebui sa construiesti alte lucruri, si tot asa mai departe , pana cand vei obtine sume de bani mari .
Publicitate

Jucati acum Parcuri De Distractie doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Parcuri De Distractie - Jocuri pentru copii

Parcuri De Distractie Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Parcuri De Distractie pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Parcuri De Distractie este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Parcuri De Distractie, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri parc de distractie, Jocuri cu bani, Jocuri de administrat, Jocuri management, Jocuri de facut bani, Jocuri contabilitate, Jocuri de construit,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Parcuri De Distractie pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games