Jocuri Patiseria Luna


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Pentru Fete > Patiseria Luna

Descriere: Patiseria Luna; asa se numeste prima ta patiserie. Tocmai ai inaugurat acest locat undeva pe o plaja din Hawaii. La aceasta patiserie vinzi tot felul de produse, de la paine la prajituri. Vestea s-a dus pe plaja ca o noua patiserie s-a deschis si acum clientii incep sa vina din ce in ce mai multi. Ai grija sa ii servesti pe fiecare pe rand si rapid ca sa revina la patiserie. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Patiseria Luna doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Patiseria Luna - Jocuri pentru copii

Patiseria Luna Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Patiseria Luna pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Patiseria Luna este un joc din categoria Jocuri Pentru Fete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Patiseria Luna, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu mancare, Jocuri mancare, Jocuri cu restaurant, Jocuri restaurant, Jocuri patiserie, Jocuri cu patiserie,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Patiseria Luna pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games