Jocuri Pazeste Barca De Viteza


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Pazeste Barca De Viteza

Descriere: Te afli intr-o misiune extrem de importanta. Trebuie sa pazesti o barca de viteza care transporta niste secrete militare. Baietii rai vor incerca sa o captureze. Treaba ta este sa asiguri protectia barcii. Multa bafta!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul si tastele "1", "2", "3", "4", "5", "Z", "X", "C" si "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Pazeste Barca De Viteza doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Pazeste Barca De Viteza - Jocuri pentru copii

Pazeste Barca De Viteza Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Pazeste Barca De Viteza pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Pazeste Barca De Viteza este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Pazeste Barca De Viteza, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri cu barca, Jocuri barca, Jocuri de actiune, Jocuri actiune, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Pazeste Barca De Viteza pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games