Jocuri Penguinz


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate
Descriere: Penguinz este un joc cu pinguini in care tu trebuie sa ii impusti pe ceilalti pinguini mai rai , care vor sa te atace cu bate de baseball, cu pistoale sau cu diverse arme . Va trebui sa tragi cu pistolul , arma in ei pana ce ii vei omori.
Control: Foloseste mouse-ul pentru a trage si tastele directionale pentru a te misca. Ai posibilitatea de a face upgrade la arma . Poti ajunge sa ai si o drujba.
Publicitate

Jucati acum Penguinz doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Penguinz - Jocuri pentru copii

Penguinz Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Penguinz pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Penguinz este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Penguinz, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu pinguini, Jocuri de impuscat, Jocuri kill, Jocuri cu pistoale, Jocuri cu drujbe, Jocuri cu arme, Jocuri cu mitraliere,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Penguinz pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games